Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Καλά Χριστούγεννα!


Η ευχή στον τίτλο, η απλή αλλά γεμάτη αγάπη, χαρά, και αισιοδοξία φράση «Καλά Χριστούγεννα» βρίσκεται υπό επίσημη ή ανεπίσημη απαγόρευση στις περισσότερες χώρες της χριστιανικής Δύσης. Ο επιθετικός αντιχριστιανισμός, που συνήθως καλύπτεται από τον μανδύα της πολιτικής ορθότητας, έχει θριαμβεύσει σε τέτοιο βαθμό στη δημόσια σφαίρα των οικονομικά αναπτυγμένων χωρών ώστε να θεσμοθετούνται ακόμα και ποινικές διώξεις ή διοικητικές κυρώσεις για τους τοπικούς άρχοντες που θα εκδηλώσουν ανοιχτά τη χριστιανική πίστη τους.

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, οι φάτνες, οι ευθείες αναφορές στα Χριστούγεννα αντί για το άχρωμο, άνοστο και άγευστο «καλές γιορτές» έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των σκοτεινών κύκλων που μισθοδοτούν τους δικαιωματιστές και τους πολιτικούς που εκτελούν τις εντολές τους. Η Ευρώπη και μεγάλο μέρος της Αμερικής κατάντησαν άσυλα εγκλεισμού των χριστιανών που φιμώνονται, καταπιέζονται και ουσιαστικά διώκονται για την πίστη τους.
Ολες οι συνήθειες, οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα παραδίδονται στο πυρ της Νέας Τάξης, με το πρόσχημα ότι «δεν πρέπει να θιγούν» όσοι δεν είναι χριστιανοί. Λες και το να ακούσεις από δημόσια πρόσωπα ευχές και να δεις έμπρακτες εκδηλώσεις των θρησκευτικών πεποιθήσεών τους προσβάλλει οποιονδήποτε πολιτισμένο άνθρωπο.
Ο βασικός λόγος της αποποίησης της χριστιανικής παράδοσης είναι το καλόπιασμα στο Ισλάμ. Ο εποικισμός των χωρών της Δύσης από μουσουλμανικούς πληθυσμούς δεν είναι «σύμπτωση», μια παραξενιά της τύχης, ένας ιστορικός αυτοματισμός. Πρόκειται για μια απόφαση που ελήφθη σε ανώτατο επίπεδο από ισχυρούς, αφανείς οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες. Αυτοί θα προωθήσουν τα σχέδιά τους με κάθε τρόπο και θα χρησιμοποιήσουν όλων των ειδών τα κόλπα και τις σοφιστείες για να τα καταφέρουν. Οι πλειοψηφίες χάνουν διαρκώς έδαφος, καταπιέζουν τον εαυτό τους, παραδίδουν τα δικά τους δικαιώματα για να μη φανούν «αγενείς, σοβινιστές, ρατσιστές».

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν πρέπει και δεν πρόκειται να περάσει. Οι φυσιολογικοί, καλοπροαίρετοι άνθρωποι, όποιο δόγμα κι αν πρεσβεύουν, όποιες κι αν είναι οι πεποιθήσεις τους, δεν ενοχλούνται από την παράδοση των χωρών στις οποίες βρίσκονται, ούτε έχουν απαίτηση να αλλάξουν οι πολλοί τις συνήθειές τους για να μη θιχτούν οι ίδιοι.

Οι χριστιανοί, απανταχού της γης, δεν διώκουν αλλά διώκονται. Δεν κάνουν σφαγές αλλοθρήσκων αλλά τις υφίστανται. Το Ισλαμικό Κράτος και οι συνδεδεμένες με αυτό οργανώσεις και πρόσωπα στράφηκαν κυρίως εναντίον των χριστιανών κι ήταν δεκάδες χιλιάδες τα θύματά τους - μάρτυρες για τους οποίους ελάχιστες αναφορές έγιναν από τα εξωνημένα διεθνή ΜΜΕ.
Εμείς οι Ελληνες δεν ξεχνάμε τις ρίζες μας. Δεν έχουμε πρόθεση να αποκοπούμε από τις χριστιανικές ρίζες μας. Το αντίθετο ισχύει. Σκοπεύουμε να τις δυναμώσουμε. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

dimokratianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου